banner

Büyük boy vinlex Şamua baskı - Şuâlar
Lem'alar
Tarihçe-i Hayat
Denizli ve Emirdağ Lahikaları
Barla Lâhikası
Enzo Krem kağıda basılı Sözler 1. Cilt
Enzo Krem kağıda basılı Sözler 2. Cilt
Enzo Krem kağıda basılı Mesnevi-i Nuriye
Enzo Krem kağıda basılı Asa-yı Musa
Orta boy karton kapak 2. hamur baskı - İman Hakikatleri
Orta boy karton kapak 2. hamur baskı - Miftah-ül İman

Ngushëllimi Dhe Shpresa

Arnavutça Hastalar Risalesi

Do të vijë një ditë që kjo botë do të na lërë dhe ne do t’i braktisim të mirat e saj. Pra, sëmundja na paralajmëron dhe na thotë: "Trupi yt nuk është ndërtuar as prej hekuri dhe as prej guri. Ai është ndërtuar nga elemente të ndryshëm, që në çdo rast mund të shpërbëhen. Hidhe poshtë kryelartësinë dhe njihe dobësinë tënde! Mëso për çfarë qëllimi ke ardhur në këtë Botë dhe pronë e kujt je? Njihi këto detyra, sepse sëmundja jote në veshin e zemrës këto fjalë t’i përsërit çdo çast.

Lumturitë e perkohshmë nuk vazhdojnë gjatë. Kënaqësitë e ndaluara jo vetëm që janë të përkohshme, por edhe shkaktojnë dhimbje dhe mëkate. Prandaj mos u anko, pse për shkak të sëmundjes po largohesh nga këto kënaqësi, përkundrazi. kujto sëmundjen tënde, që s'është tjetër gjë veçse një Adhurim shpirtëror dhe mendo të Mirat e Jetës së Përtejme. Duke kujtuar dobitë e sëmundjes mundohu të ndiesh shijen e tyre.
Fiyat:
Satış fiyatı3,00 TL
Açıklama

Mağaza satış fiyatı üzerinden indirim indirim uygulanmıştır.

Müellifi: Bediüzzaman Said Nursi

ISBN: 975-7456-36-5

Sayfa Sayısı:87

Cilt Tipi: Karton Kapak

Boyutlar: 11,5X16 cm

http://www.nur.gen.tr/sq.html

Satış Fiyatına  % 8 KDV eklenmiştir.

Gönderim Tipi: Kargo

Ödeme Seçenekleri: PTT Şubeleri ve Kuveyt Türk Katılım Bankası

Kargo ücreti alıcıya aittir. Yurtiçi içinTeslimatta ödenecektir.

Yurtiçi ve Yurtdışı Kargo ve teslimat detayları için tıklayınız

© İhlâs Nur Neşriyat

 

Alışveriş Sepeti

 x 
Sepet boş

Genel Arama