banner

Büyük boy vinlex Şamua baskı - Şuâlar
Lem'alar
Tarihçe-i Hayat
Denizli ve Emirdağ Lahikaları
Barla Lâhikası
Enzo Krem kağıda basılı Sözler 1. Cilt
Enzo Krem kağıda basılı Sözler 2. Cilt
Enzo Krem kağıda basılı Mesnevi-i Nuriye
Enzo Krem kağıda basılı Asa-yı Musa
Orta boy karton kapak 2. hamur baskı - İman Hakikatleri
Orta boy karton kapak 2. hamur baskı - Miftah-ül İman

Ringjallja

Arnavutça Haşir Risalesi

Kjo botë, ku sundon Dituria Universale, Mëshira dhe Drejtësia e Kulluar, do të braktiset përngaherë. Egzistenca e kësaj bote, na bind neve, se kemi për të shkuar në një Botë tjetër të Amëshuar. Atje o të shkohet patjetër dhe këtë nuk e mohon dot. Të mohosh Botën e Amëshuar, më parë duhet të hohosh këtë botë të përditëshme, me të gjitha ç'farë ka mbi 'të. Siç na pret vdekja edhe varri na pret, ku do të prehemi në xhennet apo në xhehenem, sipas meritave.
Fiyat:
Satış fiyatı5,00 TL
Açıklama

Mağaza satış fiyatı üzerinden indirim indirim uygulanmıştır.

Müellifi: Bediüzzaman Said Nursi

ISBN: 975-7456-53-5

Sayfa Sayısı:164

Cilt Tipi: Karton Kapak

Boyutlar: 11,5X16 cm

http://www.nur.gen.tr/sq.html

Satış Fiyatına  % 8 KDV eklenmiştir.

Gönderim Tipi: Kargo

Ödeme Seçenekleri: PTT Şubeleri ve Kuveyt Türk Katılım Bankası

Kargo ücreti alıcıya aittir. Yurtiçi içinTeslimatta ödenecektir.

Yurtiçi ve Yurtdışı Kargo ve teslimat detayları için tıklayınız

© İhlâs Nur Neşriyat

 

Alışveriş Sepeti

 x 
Sepet boş

Genel Arama